WEBINARAS: Jelena Fedurko - Naujos darbo su debesėliais žinios 1:45:28

Norėdami peržiūrėti pilną turinį, prisijunkite, o jei dar neturite prisijungimų, registruokitės Sužinokite kodėl verta tapti "Verslo akademijos" nariu.

Dilemų ar konfliktų debeseliai – tai vienas iš pagrindinių ir dažniausiai naudojamų Apribojimų teorijos Mąstymo procesų įrankių. Mindaugas juos panaudojo įrašuose apie kontrabandinius degalus, apie rinkodarininkus bei spręsdamas, kaip parašyti interviu su Goldrattu. Šis įrankis naudojamas tiek ir vienas, tiek ir su kitais Mąstymo proceso įrankiais (pvz., Esamos realybės medžiu).

Nors pats įrankis nėra sudėtingas, tačiau dažnai pradedantieji, o neretai ir įgudę naudotojai susiduria su sunkumais suformuojant teisingą debesėlį. Tačiau dar sunkiau yra atrasti ir teisingai suformuluoti prielaidas, sąlygojančias konfliktinio debesėlio egzistavimą.

Todėl labai džiugu, kad pagaliau atsirado knyga apie debesėlius bei jų sprendimą. Ilgametė Apribojimų Teorijos ekspertė bei lektorė Jelena Fedurko parašė knygą “Behind the Cloud – Enhancing logical thinking“, kurioje ne tik sistematizavo esamas žinias, tačiau jas papildė reikšmingais atradimais.

Webinaras rusų kalba.

Tipas: